Ruginė duona, 680 g
3,39€
Gaminys pažymėtas „rakto skylutės“ simboliu, kuris nurodo, kad produktas atitinka griežtus sveikatai palankesnių maisto produktų kriterijus. Tai oficialus sveikatai palankesnių produktų ženklinimas, reiškiantis, kad gaminyje: mažiau cukraus, mažiau druskos, mažiau riebalų, daugiau skaidulų, naudojami sveikesni ingredientai.
Tamsiai ruda pluta atrodo tvirta ir lygi, su švelniu natūraliu blizgesiu. Vidus tankus, drėgnas, vientisas, parodantis tikrą pilno grūdo struktūrą. Duona skleidžia gilų, sodrų aromatą, kuriame jaučiasi raugas ir kmynai. Skonis išlaikytas, ryškus, kupinas natūralios rugių jėgos – tarsi šaknis, sujungta su tradicijos gilia atmintimi.
Kiekvienas gaminys – tai rankų darbo, todėl unikalus. Nuotrauka – tai skanios užuominos pavyzdys, bet tikrasis malonumas gali atrodyti šiek tiek kitaip.
Kainos fizinėse parduotuvėse gali skirtis.
Kai gauni žinutę – leisk skanėstui netrukus tapti tavo. Atsiimk siuntą iš pasirinkto atsiėmimo punkto arba lauk DPD Fresh kurjerio, kuris ją įteiks tiesiai į tavo rankas.
Aprašymas
Sudėtinės dalys
Pilno grūdo RUGINIAI miltai, vanduo, skaldyti RUGIAI, viso grūdo dalių RUGINIS raugas, cukrus, fermentuotas RUGINIS salyklas, salyklo ekstraktas (MIEŽIAI), KVIETINIS raugas (sausas KVIETINIS raugas, rapsų aliejus, pradinės bakterijos, visiškai hidrintas rapsų aliejus, fermentai, MIEŽINIO salyklo miltai, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis), druska, kmynai, mielės.
Sudėtyje gali būti GLITIMO, KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, SOJŲ PUPELIŲ, PIENO, RIEŠUTŲ, SALIERŲ, GARSTYČIŲ, SEZAMO SEKLŲ, LUBINŲ ir jų produktų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g)
| Energetinė vertė | 958 kJ / 227 kcal |
| Riebalai | 1,7 g |
| iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,4 g |
| Angliavandeniai | 42,0 g |
| iš kurių cukrų | 4,9 g |
| Skaidulinės medžiagos | 9,7 g |
| Baltymai | 6,1 g |
| Druskos | 1,0 g |
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje vietoje ne aukštesnėje nei +24°C temperatūroje.
Tinkamumo vartoti terminas – 8 paros.
Kita informacija
Kilmės šalis: Lietuva
Tiekėjas: UAB Joniškio duona





























